El tren accidentat a l’Estació de França es retirarà de la via aquesta tarda

    Els tècnics encarrilaran primer l'eix del comboi per alliberar la via

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    El tren que aquest divendres al matí ha xocat amb el topall final de la via a l’Estació de França es retirarà de la via aquesta tarda. Inicialment, els tècnics encarrilaran primer l’eix i després faran circular el tren per alliberar la via perquè pugui tornar a estar operativa. El xoc d’un tren amb el topall final de la via a l’Estació de França ha deixat un balanç d’un ferit greu, 19 ferits de menys gravetat i 33 de lleus, segons s’ha informat des del Catsalut. El ferit greu, que no es tem per la seva vida i traslladat a l’Hospital Clínic amb una contusió toràcica, i els 19 de menys gravetat han estat evacuats a diversos centres hospitalaris. En total, s’han atès 56 viatgers, dels quals 3 són estrangers, dos de nacionalitat francesa i un romanès.
    Concretament, han estat traslladats als hospitals de Sant Pau (4), Sagrat Cor (5), Del Mar (8), Vall d’Hebron (1) i Clínic (9) i als CUAPS Dos de Maig (5), Sagrat Cor (5), Sant Martí (10), Manso (3) i Ciutat Vella (5). A més s’han donat d’alta tres persones ‘in situ’.

    L’accident s’ha produït aquest divendres al matí, al voltant d’un quart de vuit, quan un comboi de Rodalies de l’R2 sud, procedent de Sant Vicenç de Calders, ha xocat amb el topall final de via 11 durant les maniobres d’estacionament.