El Teatre Tarragona acollirà 10 músics que toquen al carrer

  Tarragona ha acollit un total de 300 actuacions al carrer en diferents punts de la ciutat

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Carles Figuerola, Begoña Floria i Sandra Ramos a la roda de premsa de la valoració del programa. Foto: EF

  Una vintena de músics i sis grups han dut a terme més de 300 actuacions durant els tres primers mesos del programa “Tarragona patrimoni, músics al carrer”. Aquest divendres 26 a les 19 h hi haurà un acte de cloenda de la temporada d’estiu al Teatre Tarragona amb 10 dels músics participants en el programa. “El concert donarà un plus de visibilitat al programa i a tota la música al carrer”, ha destacat Begoña Floria, consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest acte d’agraïment als músics i el programa com a tal, “serveix per dignificar la professió dels músics al carrer”, ha assegurat Sandra Ramos, presidenta de l’Associació de Músics de Tarragona.

  La valoració d’aquests tres mesos de música al carrer ha estat totalment positiva i el programa s’ha desenvolupat de “manera tranquil·la i agradable”, ha assegurat Carles Figuerola, cap de gestió tècnica de Cultura. La consellera de Cultura ha explicat que, quan es va anunciar el programa, va rebre preocupació dels ciutadans a través del WhatsApp però que els va demanar “un vot de confiança” i després no n’ha rebut cap més; “així que dono el programa com a positiu i la valoració és bona”, ha destacat Floria.

  El programa va començar el mes de juliol i es van habilitar un total de 19 punts d’actuació repartits per tota la ciutat pels músics i grups acreditats com el Passeig de les Palmeres o la Plaça de les Cols. “En general, han funcionat tots els punts habilitats per tocar”, ha destacat Figuerola. A més, segons el cap de gestió de Cultura, el programa ha ajudat a donar una imatge de Tarragona com “una ciutat oberta, mediterrània i simpàtica”. Respecte a això, la consellera de Cultura ha volgut destacar que “Tarragona és l’eterna primavera, una ciutat amable a la qual es pot fer vida al carrer durant molts mesos de l’any pel bon temps” i, per tant, l’aposta per la música al carrer continuarà en els pròxims mesos.