El Teatre Bartrina ofereix dissabte teatre i fòrum de l’espectador

    El Consorci del Teatre Bartrina ha programat per a aquest dissabte, 17 de novembre, una nova sessió de teatre i fòrum de l’espectador, a partir de la representació “Un tret al cap”, de Pau Miró. La funció comença a les 21:00 h i està protagonitzada per les actrius Emma Vilarasau, Mar Ulldemolins, Vicky Luengo i Imma Colomer.

    “Un tret al cap” s’apropa al gènere del thriller periodístic sense renunciar a l’humor ni a la dimensió íntima dels personatges. Una periodista acomiadada, una víctima que demana insistentment que es faci públic el seu cas. I una dona (la germana de la periodista) que només vol gaudir dels darrers anys de la seva vida en plenitud. Entre les tres es crea un triangle en el que tot allò que és tan difícil de dir és justament el que els permetrà sortir del carreró sense sortida on han anat a parar.

    La censura en l’àmbit públic, en aquest cas el periodisme, i també en el privat, el familiar, és el motor d’aquesta història amarga i tendra a la vegada. L’espectacle dura 65 minuts i les entrades, a 20 €, 15 € o 12 €, es poden adquirir a la web del Teatre Bartrina, www.teatrebartrina.cat.

    Un cop finalitzi la funció començarà un fòrum sobre l’espectacle, organitzat pel Consorci del Teatre Bartrina i per la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.