El Shopp Out de Girona s’allarga un cap de setmana més, coincidint amb el Black Friday

    Els organitzadors asseguren que malgrat el mal temps, l'assistència de públic ha estat "important" el dissabte

    Pla general de les autoritats que han presentat la 12a edició del Shopp Out de Girona aquest 7 de novembre del 2018. (horitzontal)
    A 12a edició del Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera que se celebra a Girona aquest cap de setmana obrirà també el pròxim (del 23 al 25 de novembre). El motiu és que la pluja ha fet minvar el nombre d’assistents a aquest esdeveniment, que amb aquest canvi coincidirà amb el Black Friday. A més, des de l’organització asseguren que molts dels visitants han demanat que es prolongués l’obertura. La Fundació Ramon Noguera es mostra “convençuda” que això beneficiarà l’exposició, i de fet, algunes de les firmes ja han avançat que encara rebaixaran més els seus articles. Malgrat la pluja, des de la Fundació Ramon Noguera destaquen la “bona afluència” de públic, especialment el dissabte.
    La Fundació compta amb 4.000 metres quadrats d’espai expositiu repartits entre les 44 marques de moda que participen en aquesta edició. A més, una dotzena de firmes s’estrenen enguany en aquest outlet. En el cas de la moda d’home, Jack & Jones, Antony Morato i Antonio Miró hi col·laboren per primera vegada. En moda femenina, s’han incorporat Blue Sea Coconut, Curet, Freequent, Molly Bracken i We Don’t Kill. En articles infantils s’estrenarà Baby Bites i en complements, Virutas d’Inaf.
    Aquestes marques s’uneixen a la resta de firmes que ja havien participat en altres edicions del Shopp Out: Boxley, Fyord i Nàutica, en moda masculina; Fundació Molí d’en Puigvert, Messcalino, Mus & Bombon i Sita Murt, en moda de dona; Diesel, Geographical Norway, Gerome, LTB Jeans, Pepe Jeans, Petrol Industries, Punto Blanco, Raw, Superdry, US Polo Assn i Vans, que fan tan roba d’home com de dona. En calçat, hi ha presents les marques Castañer, Geox, Mascaró, NeroGiardini, Pretty Ballerinas, Stonefly, Timberland i Toni Pons i en moda infantil i joguines, Canada House, Mon Marcel i Eurekakids. De l’àmbit del parament de la llar repeteix la firma Textura.