El Sergent Cap de la Policia Local de Creixell reconegut per la col·laboració amb els Mossos

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El Sergent Cap de la Policia Local de Creixell, Antonio Dote Cabrera, ha rebut una felicitació pels mèrits aconseguits en el compliment de les seves funcions (Felicitació pública individual tipus A). Aquesta concessió ha esta atorgada per Albert Batlle, Director General de la Policia.

    Aquesta felicitació ha estat motivada per “l’excel·lent coordinació i col·laboració entre els dos cossos policials (Mossos i Policia Local) on es destaca la seva predisposició i implicació”. L’esmentada felicitació ha estat lliurada en el decurs de l’acte institucional que amb motiu de la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Cam de Tarragona, realitzat aquest dilluns 24 d’abril al Pavelló Municipal d’Esports de el Vendrell.

    En aquest sentit, Antonio Dote ha volgut manifestar que aquesta felicitació ha estat possible gràcies a tot el treball que hi ha dins del col·lectiu de la Policia Local de Creixell, de dels agents, comandaments, i fins arribar al personal administratiu. Col·lecitiu que treballa amb rigor, professionalitat i vocació de servei.