El saló CervisiaLleida celebra el seu desè aniversari incloent una Tap Station com a novetat

  El paer en cap inaugura la fira cervesera de Lleida, que aposta per la gastronomia i la música en directe

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  CervisiaLleida arriba enguany a la desena edició com un saló cerveser consolidat amb importants novetats com una Tap Station que des de divendres fins a diumenge, permet gaudir de diferents varietats de cervesa, inspirades en l’estil cerveser de diferents ciutats del món. En aquesta ocasió, Munic, Bruges, Dorchester, Portland i Hong Kong són les ciutats que estan presents al saló, organitzat per la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) amb la col·laboració de Fira de Lleida. A més, la marca Mahou San Miguel ha presentat tres noves cerveses: Mahou Barrica, Mahou Radler i San Miguel Radler.

  L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha assistit a la inauguració del saló, un acte en què també han participat els regidors Marta Gispert, José María Córdoba i Joan Vilella, a més del president de la Federació de Colles de l’Aplec, Ferran Perdrix, i el president de la Cambra de Comerç i de la Comissió Delegada de Fira de Lleida, Joan Simó.

  El paer en cap ha agraït a la Fecoll aquesta iniciativa, que es fruit de l’aliança amb el grup Mahou-San Miquel, “una empresa que ha fet d’aquesta terra la seva pàtria perquè ha dut Lleida al món”.

  La fira ocupa el Pavelló 3 de Fira de Lleida, oferint la possibilitat de degustar més de 30 cerveses nacionals i d’importació, acompanyades de tastos de cuina. Hi ha, doncs, una àmplia oferta culinària amb una selecció de la Ruta de la Tapa San Miguel 2018, representada pel restaurant la Brasa d’Or, amb la tapa “Caprici de sardina”; el restaurant New Class, amb “Torrada secreta”, i el restaurant Villa Ferrara, amb “Tàrtar de salmó”. A més, es pot gaudir d’un gran assortiment de “pucetes”, entrepans, tapes variades i caragols a la gormanda, gràcies a Caparrós Celebracions.

  El saló cerveser compta amb música en directe amb els grups Parcel·la 21, Band the Rock, The Slingshots, Pastorets Rock i Los Perets. Hi ha també exhibicions d’street dance, a càrrec de Factoria Dance, el Mirall i ZMO. A banda, el recinte té l’animació cada dia amb “Els Esbojarrats Cervesers”, de Sac Espectacles

  Altres activitats rellevants de Cervisia Lleida són els tastos dirigits de divendres (20 h) i dissabte (12:30, 13:30 i 18:30 h) i el lliurament de premis del Concurs de Tiradors de Cervesa de l’Aplec 2018 (diumenge, a les 12 h). Els visitants podran visar també un passaport gastronòmic, que els permetrà participar en un sorteig de cap de setmana.

  La fira ha obert aquest divendres, a les 18:30 h, i s’allargarà fins diumenge a les 21 h. Hi ha servei de “babyteca” amb jocs de festa i fusta pels més menuts.