El Reus es complica la lliga en perdre contra el Lugo

Avatar photo

El partit s'ha disputat a l'Estadi Anxo Carro, on l'equip local s'ha endut la victòria per 1-0

Avui diumenge 2 d’abril, s’ha disputat el partit del Club de Futbol Reus Deportiu contra el Club Deportivo Lugo a les 16.00 h a l’Estadi Anxo Carro. Es tracta de la 32a jornada de LaLiga 1,2,3. La victòria se l’ha endut l’equip local per 1-0.

El partit ha començat molt igualat i amb l’equip local pressionant alt per dificultar la sortida dels reusencs. El Lugo ha tingut diverses oportunitats en aquesta primera part, però la defensa del Reus Deportiu no els hi ha deixat avançar. Així doncs, sense cap moviment al marcador, s’ha arribat al descans.

En iniciar-se la segona part i després de diverses jugades perilloses, l’àrbitre ha tret una targeta groga a Damià Sabater per una forta entrada a Migue García al minut 57. El joc ha continuat i, al minut 85, el jugador Yelko Pino de l’equip local ha marcat el primer gol ficant el marcador 1-0. Tot seguit, al minut 87, l’àrbitre ha tret una targeta groga a Vasyl Kravets i, sense més dilació, ha xiulat el final del partit.

Per tant, el Reus Deportiu marxa cap a casa amb una derrota a la motxilla.