El Restaurant Solric celebra el primer aniversari des del canvi de propietat

  L’històric establiment de Tarragona s’ha reinventat en aquests darrers dotze mesos, amb noves instal·lacions, esdeveniments i l’obertura d’un segon local

  El Restaurant Solric de Tarragona, un dels establiments històrics de la ciutat de Tarragona, va celebrar el passat dijous 20 de juny el primer aniversari des del seu canvi de propietat i l’inici d’una nova i emocionant etapa en la seva llarga trajectòria. La data va ser l’oportunitat per a celebrar amb amics, clients i representats de la societat civil i empresarial de Tarragona amb una multitudinària festa a les instal·lacions del restaurant, una antiga masia del segle XVIII situada als afores de la ciutat.

  Unes 120 persones entre amics, clients, proveïdors, empresaris, i representants del món associatiu i esportiu van participar a la vetllada, que va estar amenitzada per un duet musical que va crear un ambient perfecte per celebrar i compartir una estona en la millor companyia. La celebració va culminar amb els dos propietaris del Solric, Francesc Ferreres i Víctor Ciscar, bufant l’espelma commemorativa d’aquest primer any de gestió.

  Amb el canvi de propietat ara fa un any, el Restaurant Solric va iniciar un capítol que ha vingut carregat de novetats. Fidel en tot moment a la seva tradició gastronòmica, amb més de 60 anys d’història i centrada en la cuina mediterrània de proximitat i qualitat, l’establiment ha renovat la seva carta i ha posat en marxa nous menús per diversificar la seva oferta i atreure nous públics. Els esmorzars de forquilla, els nous menús colla i l’èxit de la temporada de calçotades són alguns exemples d’èxit gastronòmic en aquests dotze mesos.

  Les instal·lacions i l’animació del Solric també s’han renovat en aquesta nova etapa. Així, l’antiga masia on es troba el restaurant s’ha sotmès a una renovació amb la incorporació de nous espais, però mantenint en tot moment la seva essència i encant. La Terrassa també ha estat millorada, amb la incorporació d’un espai chillout i un espai infantil gratuït per als clients.

  A més, l’agenda del restaurant s’ha omplert en aquests dotze mesos d’activitat, amb l’organització de diversos esdeveniments, nits de festa en dates assenyalades o iniciatives com els dissabtes de Gastromúsica, en què s’ofereix sopar i ball per un preu molt ajustat.

  Aquesta nova etapa va culminar amb un important pas endavant el passat mes d’abril amb l’obertura de l’Alta Taverna Solric, un nou establiment de la família Solric situat a la plaça de la Font de Tarragona i especialitzat en tapes gourmet, una gran varietat de vins i marisc fresc.