El PSC Sitges s’incorpora a l’equip de govern d’Aurora Carbonell

  El nou cartipàs quedarà repartit en un període de trenta dies després de l'aprovació del Pressupost Municipal per al 2020

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Imatge de l'assignatura de l'acord entre Luís Miguel Garcia i Aurora Carbonell. Cedida

  Finalment, s’han resolt els dubtes que des de ja fa dies auguraven un govern de majoria absoluta al consistori sitgetà. Aquest matí, els tres regidors i regidores del PSC, amb Luis Miguel García al capdavant, han signat un acord de governabilitat amb Esquerra Republicana, Sitges Grup Independent i Guanyem Sitges per incorporar-se properament a l’equip de govern del municipi.

  La possibilitat d’aquest acord sortia a la llum fa tres setmanes després que els mateixos partits del govern de Sitges anunciessin la predisposició dels socialistes a arribar a un consens per a l’aprovació del Pressupost Municipal per aquest 2020. En el mateix sentit, la nova incorporació dels socialistes al govern que lidera Aurora Carbonell ha estat consensuada per totes les assemblees dels partits integrants del pacte.

  L’acord signat avui s’executarà a partir del més vinent, un cop s’hagi aprovat el pressupost municipal per aquest 2020 que es portarà al Ple de l’Ajuntament aquest dimecres dia dinou. El nou cartipàs municipal quedarà repartit en un període conseqüent de trenta dies a l’aprovació dels nous comptes i comptarà ja als tres regidors i regidores socialistes i també amb el regidor de El Margalló Independent per Sitges, Les Botigues i el Garraf.

  Així doncs, el grup municipal socialista tornarà a tenir presència a l’equip de govern després d’haver estat vuit anys a l’oposició. En un comunicat penjat al web del grup municipal socialista de Sitges, Luís Miguel Garcia, Elisabeth Pérez i Xavier Roig, es comprometen a treballar per tenir un govern fort i estable per fer front als reptes de futur de la Vila.

  Així mateix, asseguren que afronten aquesta nova etapa per Sitges amb il·lusió, responsabilitat i lleialtat a un projecte polític d’esquerres que posarà al centre les sitgetanes i sitgetans i el model de ciutat just, compromès, feminista i ecologista que els i les socialistes defensen.