El PSC proposa la construcció d’una piscina municipal descoberta

S'emplaçaria a la zona d'oci de Ferreries, un dels altres projectes presentats pels socialistes

Enric Roig, candidat a l’alcaldia de Tortosa, ha presentat les propostes socialistes pel que fa a matèria esportiva. Aquesta ha estat la seva última intervenció davant els mitjans de comunicació, abans de l’acte central de campanya que té lloc avui, 18 de maig, al Centre Cívic de Ferreries.Els i les socialistes aposten per la construcció d’una piscina municipal descoberta, que s’emplaçaria a la zona d’oci de Ferreries, un dels altres projectes presentats pel PSC. La piscina municipal descoberta ja va ser presentada pels grup socialista l’any 2013. “Tortosa necessita una piscina descoberta per a poder fer-ne ús als mesos d’estiu, quan les temperatures són molt altes”, ha dit Enric Roig.

Pel que fa a la millora d’instal·lacions esportives, el PSC proposa reformes al centre de técnificació de Vinallop, i també al velòdrom ja que no reuneix les condicions necessàries per a la pràctica d’esport. Roig ha assenyalat la manca en el “manteniment d’equipaments i serveis esportius”.

Entre algunes de les propostes destaca la construcció d’una pista d’atletisme reglamentària a Jesús, al costat del complex esportiu, crear un Pla Municipal d’Esports, una oficina d’atenció a l’esportista que ha de vetllar pel suport dels esportistes, afavorir la pràctica del col·lectiu amb mobilitat reduïda, i garantir l’accés a l’activitat esportiva fora de l’horari lectiu mitjançant la figura de l’agent esportiu. “Les escoles poden ser una eina d’ interacció social als barris”, ha explicat Roig.