El PSC presenta a Kenneth Martínez com el millor candidat per al Vendrell

    En l'acte de presentació d'aquesta candidatura van donar el seu suport el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta i l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer

    Avui 19 de setembre s’ha presentat a la Seu del PSC del Vendrell a Kenneth Martínez com a candidat oficial a les eleccions municipals que se celebraran al mes de maig de l’any 2019.

    En l’acte oficial de presentació ha tingut la presència de l’actual Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta i de l’actual alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; els quals han volgut expressar el seu total suport a aquesta candidatura. A més ha tingut el suport presencial dels diputats Rosa Mª Ibarra i Carlos Castillo, juntament amb molts alcaldes, regidors i militants de tota la comarca pertanyents a aquesta formació política.

    En paraules de Miquel Iceta ens ha comentat que: “Estem contents que Kenneth Martínez reculli la torxa que deixa Martí Carnicer perquè sigui el representant de tots els socialistes vendrellencs en les pròximes eleccions municipals”. D’altra banda Iceta ha tingut unes paraules d’agraïment per a Martí en el seu comiat: “És un gran agraïment que tenim per la feina realitzada per Martí Carnicer i que sempre ens ha ajudat moltíssim i que ens marcarà per sempre”.

    Kenneth Martínez també ens ha volgut donar la seva opinió sobre la seva proclamació com a candidat: “Vull agrair a l’executiva el procés de primàries i donar les gràcies a tots els companys de la corporació local pel seu suport i la seva confiança, i sobretot, per donar-li continuïtat al projecte socialista del Vendrell. Un projecte sòlid, amb experiència, però que manté la il·lusió de treballar amb els mateixos objectius de sempre: el benestar de tots els veïns i veïnes, la convivència i el suport a tots els barris per construir un Vendrell millor”.