El PSC critica el canvi de posicionament dels comuns sobre la pancarta a l’Ajuntament

  Sandra Ramos també ha criticat la mala gestió del govern en el tancament de l'amfiteatre

  Imatge d'arxiu de la portaveu socialista Sandra Ramos davant els mitjans. JULIO COLLADO

  El grup municipal del PSC a Tarragona ha denunciat el canvi de posicionament dels consellers d’En Comú-Podem sobre la retirada de la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” de la façana de l’Ajuntament. La portaveu socialista, Sandra Ramos, s’ha preguntat que ha portat a la consellera Carla Aguilar a passar en dos mesos de “demanar una àmplia majoria per penjar la pancarta” a votar en contra de la seva retirada perquè “defensen els drets humans”.

  Ramos ha assegurat que la moció es va presentar al ple de dilluns perquè el text s’havia consensuat “amb Cs, PP i amb gent dels comuns” i dos terços dels consellers “estaven a favor de la moció fins al dia abans”. “Que deixin de prendre’ns el pèl”, ha sentenciat la consellera del PSC en referència a En Comú-Podem.

  D’altra banda, des del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Tarragona s’ha criticat la gestió que s’ha fet del tancament de l’amfiteatre per motius de seguretat. Ramos ha denunciat que no s’hagués actuat quan es va rebre l’informe el 10 de setembre i es permetés fer un esdeveniment amb un aforament de 600 persones.

  A més, ha titllat “d’irresponsable” al conseller Hermán Pinedo, ja que al juny ja va rebre un informe preliminar que informava de les mesures “urgents” que necessitaven fer-se a l’amfiteatre. La portaveu socialista ha recordat que va ser l’anterior consellera de patrimoni, Begoña Floria, qui havia demanat aquell informe exhaustiu sobre l’estat del monument després que apareguessin unes esquerdes el novembre de 2018.