El PP presenta la seva proposta sobre els aparcaments a Tarragona

    La seva prioritat és que tots els pàrquings municipals s'integrin a la tarifa de 5,50 euros al dia

    El candidat del PP a Tarragona, José Luis Martín, i el número 3 de la llista, Josep Acero. Foto: Julio Collado

    El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest dimecres la seva proposta en matèria d’aparcaments a la ciutat. En un acte on ha estat acompanyat pel número 3 de la llista del PP i actual president de l’AMT, Josep Acero, ha destacat que una de les prioritats del seu partit sempre ha estat facilitar l’aparcament a Tarragona i, en aquest sentit, ha recordat que han estat els únics en abaixar el preu dels aparcaments un 60% fins als 5,50 euros al dia.

    Martín ha criticat que ara “els partits que van votar en contra han començat una subhasta a veure qui abaixa més els preus” i ha explicat que “nosaltres estudiarem si es pot reduir més, però la nostra aposta per als pròxims anys és integrar dins l’AMT totes les tarifes a la de 5,50 euros al dia”. En aquest sentit, ha dit que insistiran a l’autoritat portuària perquè així sigui a l’aparcament del Serrallo o amb les 600 places que té Espimsa. Segons el candidat del PP a l’alcaldia, això faria que es fomentés el comerç i la circulació a Tarragona.

    A més, la intenció del PP és arribar a un acord en els pròxims dos anys amb els propietaris dels aparcaments de la plaça de la Font i a Rambla Nova perquè una part de les seves places també entri en la tarifa de 5,50. El número 3 de la llista i actual president de l’AMT, Josep Acero, ha explicat que actualment hi ha 2.500 places d’aparcament públic i es pretén incrementar fins a les 3.500 per així passar del 39% a un 50%. D’altra banda, també volen incrementar el nombre de places en els aparcaments dissuasius i han destacat que “al setembre entraran 500 places més al cementiri, el que suposarà que hi hagi 2000 places en ple funcionament que només costin un euro al dia”.