El Port de Tarragona promociona la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada a Europa

    El Port també va participar en el summit de la CLIA, l’associació comercial més gran del món de la indústria de creuers, que representa els interessos de 60 companyies de creuers, 300 membres executius – ports, destinacions, proveïdors i serveis- i 15.000 agències de viatges

    La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada va estar present del 6 al 8 de setembre a la Seatrade Europe, la fira més important del sector de creuers a Europa, a la ciutat alemanya d’Hamburg. L’equip de creuers del Port de Tarragona va realitzar un intens pla de treball durant els dies de celebració de la fira, on va mantenir reunions amb responsables de navilieres europees amb l’objectiu de maximitzar els contactes amb aquestes companyies i consolidar Tarragona com a destí de creuers al Mediterrani.

    Un dia abans de l’inici de la fira, el dia 5, la delegació del Port va participar en l’esdeveniment CLIA Port & Destination Summit. El Port de Tarragona és membre de CLIA (Cruise Lines International Association), l’associació internacional de companyies de creuers, des de fa dos anys. Durant la jornada, els representants de Tarragona Cruise Port Costa Daurada van participar en diversos workshops relacionats amb la indústria de creuers i van tenir l’oportunitat de tenir reunions individuals amb contactes clau de navilieres europees.

    Durant els dies de la fira, del 6 al 8 de setembre, el Port de Tarragona va estar present amb un estand i va comptar amb la presència del seu president, Josep Andreu, que va encapçalar la delegació. En les diferents reunions que es van dur a terme, es va tractar la planificació per als anys 2019 i 2020: itineraris futurs pel Mediterrani, temes operatius i excursions pel territori per les futures escales ja confirmades.