El petit Daniel en estat molt greu: entre la vida i la mort

“El seu cor funciona, això és una gran esperança”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La mare del bebè ha declarat que estan vivint uns moments molt durs i que el bebè està entre la vida i la mort. Tal com va explicar, La Ciutat, el seu sogre va morir i el seu fill de 22 mesos està en estat molt greu.

“El seu cervell no respon. Les primeres 24 hores són crucials. No l’operaran perquè no resistiria”, ha declarat la mare del nen, que va ser trobat en un cotxe juntament amb el seu avi a la Serra de Huelva aquest dijous. “El seu cor funciona, això és una gran esperança”, afirma la mare que assenyala que al petit, de 22 mesos, “li ha faltat oxigen molt temps d’estar tancat en el cotxe”.

El nen va desaparèixer amb el seu avi el passat dimecres a la tarda al poble on viu la família, Manzanilla. Se’ls va buscar incansablement, fins que dijous un veí del municipi els va trobar en un camí dins del cotxe. L’home va acabar morint a l’hospital i el bebè va ser traslladat a l’hospital Virgen del Rocío de Sevilla on està a l’UCI molt greu. El bebè de 22 mesos ha donat negatiu al test de toxicologia.

La mare del bebè ha assenyalat que no creu que el seu sogre tingués “intenció de fer-li res perquè ell l’estimava molt”. La dona ha admès que el seu sogre estava en tractament psicològic i que tot apunta al fet que s’hauria pres diverses de pastilles.