El PDeCAT reclama recuperar la parada d’autobús de Solimar

    El portaveu del PDeCAT recorda que la parada es va suprimir sense tenir en compte els greus perjudicis que suposava als usuaris

    El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, reclamarà a l’equip de govern (PSC-PP) recuperar la parada d’autobús de Solimar davant “els nombrosos greuges que aquesta decisió està suposant als usuaris”. “Malauradament ja estem acostumats al fet que el govern municipal prengui decisions sense tenir en compte a la ciutadania”, ha lamentat Nadal, que ha destacat que des de la supressió de la parada, l’abril de l’any passat, “els veïns i veïnes es veuen obligats a caminar més d’un centenar de metres per la carretera N-340 o no existeix cap vorera amb condicions”.

    “Els veïns i veïnes de Solimar encara no entenen el perquè de la supressió d’aquesta parada d’autobús”, ha assenyalat Nadal. “Si l’argument era la perillositat de la parada, no és perillós que els usuaris hagin de caminar més d’un quilòmetre per la carretera?”, pregunta el portaveu del PDeCAT, que qualifica “d’absolutament incoherent” l’actuació.

    Nadal ha recordat que el veïnat va presentar un escrit firmat per gairebé 200 persones mostrant de forma pacífica el seu malestar davant la supressió de la parada d’autobús i que els mateixos veïns i veïnes també van sol·licitar l’arranjament del pas soterrat que hi ha a l’entrada del barri per superar la carretera N-340 sense perill. “Els veïns i veïnes no han rebut cap mena de resposta”, ha denunciat.

    El portaveu del PDeCAT portarà la reclamació al plenari municipal previst per aquest divendres dia 20 de juliol en forma de prec.