El pavelló poliesportiu d’Altafulla reprèn la seva activitat el pròxim dilluns

  Les classes dirigides se centren en l’aeròbic fitness, el cardio boxing, la musculació, tonificació, i el circuit fitness

  El pròxim dilluns 6 de setembre es reprendrà l’activitat esportiva al pavelló poliesportiu d’Altafulla amb l’horari habitual, de 9 a 22 hores interrompudament.

  Les activitats dirigides se centren en l’aeròbic fitness, el cardio boxing, la musculació, tonificació, i el circuit fitness. El protocol anti-covid és el mateix que s’utilitzava durant el mes de juliol. El registre per a les activitats dirigides s’han de concretar a través del monitor David Marmesat, i la sala de musculació a través de la web de l’Ajuntament, a cita prèvia.

  En cas de no apuntar-vos a l’aplicació pel motiu que sigui, serà obligatori registrar-vos cada vegada que arribeu al poliesportiu i en cas que l’aforament estigui complet, no es podrà entrar. Cal recordar que per la sala de musculació és obligatori, tovallola, guants i mascareta.

  La regidoria d’Esports està treballant per poder oferir noves activitats a partir de l’octubre. A partir d’ara els dimarts i els dimecres de 19.30 a 20.30 hores hi haurà mitja pista lliure destinada a les activitats dirigides pels dies que no es pugui fer a l’exterior.

  De moment al setembre les activitats començaran a les 19 hores. Cal destacar que s’ha renovat la tapisseria de les màquines de la sala de musculació i s’ha adquirit nou material per a les activitats dirigides.