El Pavelló Barris Nord de Lleida celebra la Festa dels Súpers

  La regidora d’Educació, Rosa M. Salmerón, acompanya la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach, i el director de Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, que han assistit a la sessió matinal de la festa

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Pavelló municipal Barris Nord acull avui més de 6.018 nens i nenes, que amb els seus pares i mares, han aconseguit reservar una localitat per assistir a la Festa dels Súpers On Tour, l’espectacle dels personatges del Super3, que recorre Catalunya i que en sessió de matí i tarda es representa a la nostra ciutat.

  La regidora d’Educació, Rosa M. Salmerón, ha acompanyat la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach, i el director de Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, que han assistit a la sessió matinal de la festa, que enguany arriba a la seva 22a edició.

  Lleida és la penúltima ciutat on recala la gira de la Festa dels Súpers, després de passar per Barcelona i Tarragona i abans de posar finalitzar el 30 de març a Blanes.

  La trama de la festa arrenca en el moment que els protagonistes de la família del Super3 s’embarca en el ‘Supercreuer del Karaoke’, disposada a passar-ho d’allò més bé, recorrent diferents punts de Catalunya.

  L’espectacle de la festa combina música i aventures i el protagonitzen, a més dels membres de la família del Super3, els programes ‘MIV’, ‘Dinamiks’, ‘Rat Rank’ i els dibuixos animats del canal televisiu.

  L’Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el senyor Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d’un espectacle ple de sorpreses i girs de guió, que explica una història centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.