El Partit Popular de Tarragona vol convertir el preventori de la Savinosa en un hotel de qualitat

  Demanarà la modificació del POUM per tal que això sigui possible

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Els consellers del PP de Tarragona, José Luis Martín i Elisa Vedrina durant la presentació. Foto: Laura V-M

  El grup municipal del Partit Popular de Tarragona presentarà al ple del dia 30 de setembre una moció per tal que es modifiqui el POUM pel desenvolupament de diferents usos en l’espai que ocupa el preventori de la Savinosa. 17 són els usos permesos en aquest entorn, des de l’ús educatiu fins a l’ús esportiu. El que no es permet és la utilització comercial o la de l’habitatge, i el PP demana que es faci possible l’ús hoteler d’aquest espai.

  Martín ha esmentat que “Tarragona no té cap hotel de 5 estrelles o de gamma alta, i compta amb poc més de 1.000 habitacions hoteleres. Quan el territori atreu grans esdeveniments, Tarragona perd, sovint, l’oportunitat del fet que milers de visitants s’allotgin, comprin i consumeixin a la nostra ciutat, ja que la planta hotelera és insuficient”.

  D’altra banda la consellera Elisa Vedrina ha reclamat la recuperació del Memorial Marbel Negueruela per a la 28a Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona i la creació d’una comissió per a l’estudi i redacció del reglament que defineixi la nomenclatura de les proves esportives.