El parc dels Xiribecs acull aquest dissabte la presentació de Pubilles

  L’acte anirà dedicat a les més de 60 joves representants de les associacions locals

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Presentació de les Pubilles i Pubilles Infantils d'Amposta de les festes majors de 2018. Cedida.

  Un any més s’apropa la Festa Major d’Amposta i, com sempre, uns dies abans tindrà lloc la proclamació de les Pubilles. Aquest any seran 40 Pubilles i 29 Pubilles Infantils les encarregades de representar les diferents associacions i entitats locals durant les Festes Majors d’Amposta, del 9 al 18 d’agost. Abans però, es donaran a conèixer durant la presentació de Pubilles, el 20 de juliol a les 22 hores al parc dels Xiribecs.

  El regidor de Festes, Ramon Bel, ha explicat que «volem que les Pubilles, les famílies i les entitats de la ciutat siguin les protagonistes de l’acte, per això hem preparat algunes novetats i hem escollit el parc dels Xiribecs per celebrar la presentació». A diferència d’altres anys, un cop fnalittada la presentació, que per primer cop tindrà lloc en aquest indret de la ciutat, no hi haurà servei de ball.

  L’esdeveniment també estrenarà una posada en escena nova i diferent, que al mateix temps que aportarà més dinamisme a l’acte, també brindarà protagonisme a les joves i al teixit associatiu de la ciutat.