El Parc de Nadal de Lleida s’omple de joves premonitors

    El Departament de Joventut i la Regidoria d’Educació desenvolupen un curs de premonitors en què els participants aprenen sobre l’educació en el lleure i la psicologia infantil i després posen en pràctica els continguts en espais com el parc de Nadal o les ludoteques

    L’estand de l’Ajuntament de Lleida al Cucalòcum compta aquests dies amb 20 joves que fan de premonitors amb els infants que participen en les activitats organitzades en aquest espai. El Departament de Joventut i la Regidoria d’Educació desenvolupen un curs de Premonitors/es en què els joves es formen en temes relacionats amb l’educació en el lleure i la psicologia infantil. Els participants porten a la pràctica els continguts que han après en entorns com el Cucalòcum, on fan tallers per als infants i col·laboren en la tasca diària dels monitors. A més, els i les joves que fan el curs podran continuar la seva formació durant el 2019, així com participar en altres projectes com les Ludoteques, Cucalòcum Setmana Santa o Estiu de Joc i Estiu de Petits.

    El projecte s’emmarca en els projectes d’aprenentatge servei que desenvolupa el Departament de Joventut, on els joves aprenen mentre fan un servei a la comunitat. La iniciativa permet fomentar que els joves siguin actius en activitats solidàries i que tinguin un lleure saludable en entorns positius. El treball transversal entre Joventut i la Regidoria d’Educació és clau per dur a terme el projecte.