És notícia

El Nàstic fa un pas enrere en la seva lluita per aconseguir la permanència

Avatar photo

L'equip grana s'enfrontava contra l'Almeria al Nou Estadi

Aquest diumenge 2 d’abril, s’ha disputat el partit del Club Gimnàstic de Tarragona contra l’Almeria a les 12.00 h al Nou Estadi, on hi han assistit 8.327 espectadors. Es tracta de la 32a jornada de LaLiga 1,2,3. La victòria ha estat per l’equip visitant per 0-1.

Tot just abans de començar, el capità grana Manolo Reina ha ofert el títol de la Copa Catalunya 2017 a tots els afeccionats grana presents a l’estadi. Un cop s’ha iniciat el partit, al minut 17, l’àrbitre ha tret una targeta groga al jugador visitant Joaquín Fernández. Seguidament, el partit ha comptat amb diverses ocasions de perill per part dels grana, els quals s’apropaven cada cop més a la porteria. Al minut 42, ha caigut una altra targeta groga per al jugador de l’Almeria Jorge García Morcillo després d’una bona jugada de Sergio Tejera a la frontal de l’àrea. S’ha xutat la falta sense resultat i, en acabar la primera part, l’àrbitre ha afegit un minut de temps extra.

En donar-se el tret de sortida de la segona part, hi ha hagut diversos intents en cerca del gol fins que, al minut 72, Kalu Uche ha marcat el primer gol ficant el marcador 0-1. La tensió entre l’equip grana ha augmentat i l’àrbitre ha tret una targeta groga a Sergio Tejera al minut 83, i una altra per a Ximo Navarro al minut 88. En arribar al minut 90, s’han afegit 5 minuts extres i, just en el primer minut de temps afegit, l’àrbitre ha tret una targeta groga a Juanjo Expósito. Els nervis seguien presents i Zahibo Wilfried ha estat el següent en rebre una altra groga en el tercer minut del temps afegit.

Finalment, així ha acabat un partit que era molt important pel Nàstic i que ha suposat una derrota que afecta en gran mesura a l’equip i la seva lluita en la lliga.