És notícia

El Nàstic encadena una ratxa de 5 jornades sense perdre

Avatar photo

L'equip tarragoní ha empatat 2-2 contra el Sevilla

El Club Gimnàstic de Tarragona s’ha enfrontat avui contra el Sevilla Atlético i el partit ha acabat amb un empat 2-2, a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán. L’inici del partit ha estat a les 16 h d’aquest diumenge, i l’equip tarragoní entrava al camp volent continuar sumant punts per allunyar-se de la zona baixa de la taula.

En els primers minuts hi ha hagut diverses aproximacions de l’equip local, però els grana s’han defensat i han evitat possibles ocasions del Sevilla. Després de diversos intents per parts d’ambos equips, s’ha hagut d’aturar el joc a causa de la lesió de José Joaquin Matos Garcia.

Just abans d’acabar la primera part, Juan Delgado ha marcat el primer gol al minut 45, posicionant a l’equip visitant al capdavant gràcies a un xut al segon pal. Al minut 50, l’àrbitre ha tret una targeta groga a Miguel Ángel Cordero per cometre una falta sobre un jugador del Sevilla; el mateix jugador del Nàstic ha acabat fent-se mal per un fort cop a la cara en xocar amb un adversari.

Al minut 55, Iván López de l’equip local ha marcat després d’una ràpida contra i, tres minuts més tard, ha tornat a ficar un gol també gràcies a una veloç jugada. Bernardo Cruz s’ha endut una targeta groga al minut 64 per una falta a Juan Delgado.

La tensió continuava, quan al minut 71 ha empatat el Nàstic gràcies a un gol d’Achille Emana. Tot seguit, els dos equips han tingut diverses oportunitats; no obstant això, el marcador ha seguit igual i l’àrbitre ha afegit 4 minuts de temps extra. Aleshores, l’equip tarragoní ha sumat una altra targeta groga, aquest cop per a Xavi Molina.

Finalment, el partit ha acabat amb empat 2-2. Així doncs, avui esdevé el cinquè partit sense perdre del Gimnàstic de Tarragona i sumen un punt que ha estat molt lluitat per tots els jugadors al camp.