El mercat d’estiu es traslladarà al carrer Vinyet a partir del 27 de juny

    El canvi d’ubicació ve motivat per la recent urbanització de la Fassina amb l’objectiu de no eliminar places d’aparcament els dimarts de mercat

    El mercat de parades que fins aquest passat estiu s’ubicava al carrer de la Fassina, a Baix a Mar, es traslladarà a partir del proper 27 de juny i fins al 12 de setembre, al carrer Vinyet, des de l’inici del carrer Camí del Prat fins als límits del càmping Santa Eulàlia. Aquest canvi d’ubicació ve motivat, segons ha explicat la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, per la recent urbanització de la Fassina, amb la finalitat de no eliminar places d’aparcament els dimarts de mercat. L’edil ha subratllat també que s’ha escollit el Vinyet per la proximitat amb la Fassina, l’estació de tren i alterar “el menys possible” els costums dels usuaris.

    La regidora de Via Pública ha assegurat que tot i la disposició de les parades, també es deixarà una filera per a l’estacionament de vehicles, i ha remarcat especialment que els veïns “estiguin tranquils” quant a la neteja viària, ja que ha avançat que tal i com es fa amb el mercat del pàrquing Alcalde Pijuan durant la resta de l’any, el servei de neteja de la via pública de l’Ajuntament actuarà immediatament un cop finalitzi el mercat.

    Està previst que el mercat s’hi instal·li tots els dimarts amb una vintena de parades de tot tipus com hi havia fins ara. L’horari d’obertura és de quarts de nou del matí fins a les dues de la tarda. El mercat s’obrirà tots els dimarts a excepció dels dies festius en què enguany serà el 15 d’agost.