El mercat de l’Hort amplia el seu horari fins a les 8 del vespre

    Les parades estaran obertes de 9 a 20 hores a partir del 3 de novembre

    Atenent l’interès dels paradistes i dels clients, a partir d’aquest pròxim dissabte, dia 3 de novembre, el Mercat de l’Hort a Taula ampliarà el seu horari i restarà obert des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

    El tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i regidor de Mercats, Rafel Peris, ha manifestat que “d’aquesta manera es pretén arribar a un nombre més gran de compradors i consolidar l’oferta d’aquest mercat, i així oferir un millor servei al client”.

    El Mercat de l’Horta a Taula té una periodicitat mensual i se celebra cada primer dissabte de mes, a la plaça de Sant Joan. Es tracta d’un mercat, amb dos objectius molt clars: per una banda, oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors de Lleida i província i, per altra banda, donar a conèixer els productes agraris de proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.

    La vintena de parades del Mercat de l’Horta a Taula ofereix productes de proximitat com ara formatges, fruits secs, embotits, xocolata, mel, melmelades, cerveses artesanes, entre altres.