El Mercat Central de Reus, aquest dimarts al programa «Gent de mercats»

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Aquest dimarts, 14 de gener, s’emet el cinquè capítol del programa de TV3 dedicat als mercats de Catalunya, «Gent de mercats», que té el Mercat Central de Reus com un dels protagonistes. El programa explica com és la vida als mercats a través dels paradistes i els seus clients.

    «Gent de mercats» és una docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s’endinsa en diferents mercats municipals de Catalunya a través de les històries de les persones que hi treballen, els paradistes, però també a través dels seus clients. La directora de la producció és Tana Collados, l’especialista en gastronomia de la cadena.

    La sèrie té sis capítols i s’emet els dimarts a la nit. A Reus la gravació de «Gent de mercats» es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com en diversos punts de Reus, en escenaris relacionats amb els paradistes o alguns dels clients habituals que també apareixeran al capítol.

    Reus és un dels protagonistes del 5è capítol, que s’emet el dimarts 14 de gener a la nit i el dissabte 18 de gener al migdia.