El Jardí Botànic Marimutra de Blanes reprèn les classes de Ioga

  La classes, al preu de 9 €, inclouen poder quedar-se al recinte per visitar-lo

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquest cap de setmana el Jardí Botànic Marimurtra de Blanes reprèn una de les activitats que ja havia fet amb anterioritat, però que la pandèmia havia obligat a suspendre temporalment. Es tracta de sessions de ioga que, de moment, s’han programat inicialment pels dos propers diumenges, amb l’esperança que la situació permeti programar noves dates.

  Les dues sessions es faran els dos propers diumenges, és a dir: els dies 11 i 18 d’abril, i l’horari serà des d’1/4 d’11 fins a 2/4 de 12 del matí. El preu per persona és de 9€, i inclou tant la classe com la possibilitat de quedar-se al recinte per poder visitar el Jardí Botànic Marimurtra. Per accedir a les classes caldrà fer-ho per l’entrada posterior, és a dir: pel Carrer de l’Ermita.

  L’obertura de portes serà a les 10 del matí, i pel que fa al material, cal portar-se una estoreta per posar sobre el terra i vestir roba còmode. Tanmateix, cal recordar que en tot el recinte del Jardí Botànic Marimurtra, igual que al carrer, cal portar sempre posada la mascareta. Val a dir que les entrades per a la sessió del dia 11 estan esgotades, i només en queden per a la següent del dia 18.

  Informació i Entrades:  https://marimurtra.cat/shop/producte/ioga-marimurtra/