El grup Animal actuarà el proper dissabte a la Pedrera de l’Elies

  La iniciativa cultural “Estiu a la Pedrera” continua setmana rere setmana recollint èxits i crítiques excepcionals

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Des de la seva inauguració el 16 de juny amb el projecte Liceu a la Fresca, l’escenari de la Pedrera de l’Elies ha acollit actuacions tan variades com la de l’Escola de Música de Roda de Berà amb la Coral Verge de Berà, la del grup de cambra Barna Brass Quintet, un concert de la Jove Orquestra Filharmònica Catalana, o la del saxofonista Sergi Castan amb Josep M. Domènech, totes elles amb un gran èxit de públic i molt bones crítiques.

  Un dels plats forts d’aquesta edició, però, arribarà el proper dissabte a les deu de la nit amb el grup revelació català Animal. Acostumats a omplir els espais on hi actuen, s’espera que a Roda, tal i com assegura la regidora de Cultura, Teresa Ferré, “no sigui diferent, i tant les grades com la pista de l’antiga pedrera romana s’ompli de públic de totes les edats per gaudir amb el grup”.

  Sota el nom d’Animal s’hi amaga Gerard “Goku” Aledo, un jove nascut a Sant Quirze del Vallès bregat als escenaris en diferents projectes musicals de fusió festiva que va començar a destacar musicalment gràcies a una col·lecció de cançons acústiques que va gravar a Youtube sota el nom de Sr. Smizz.

  Animal presentarà el seu segon treball, La Melodia del Foc, amb el qual tornen als escenaris, un disc madur, potent i ple de mescles d’estils musicals,
  “un cant a l’amor, al desamor, a la vida i a la música”.