El Gran Recapte supera els 500.000 quilos d’aliments a les comarques tarragonines i ebrenques

    L'organització fa una crida perquè necessita voluntaris per classificar els productes als magatzems de Tarragona i Reus

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    Imatge del recapte d'aliments. Cedida

    L’onzena edició d’El Gran Recapte ha recollit més de 500.000 quilos d’aliments a la demarcació de Tarragona, segons les primeres estimacions dels organitzadors. La llet, l’oli i les conserves són els productes que més s’han donat i Tarragona, Reus i Tortosa, les ciutats que encapçalen les donacions. En aquesta ocasió, hi han participat 4.500 voluntaris repartits en més de 400 punts de recollida. El portaveu del Banc dels Aliments a les comarques de Tarragona i l’Ebre, Òscar Ologaray, ha qualificat “d’èxit” la recaptació i ha celebrat la resposta de la ciutadania i dels voluntaris. A la vegada, Ologaray ha fet una crida perquè l’organització no té prou voluntaris per classificar els productes recollits als magatzems de Tarragona i Reus durant la pròxima setmana.