L’onzena edició d’El Gran Recapte ha recollit més de 500.000 quilos d’aliments a la demarcació de Tarragona, segons les primeres estimacions dels organitzadors. La llet, l’oli i les conserves són els productes que més s’han donat i Tarragona, Reus i Tortosa, les ciutats que encapçalen les donacions. En aquesta ocasió, hi han participat 4.500 voluntaris repartits en més de 400 punts de recollida. El portaveu del Banc dels Aliments a les comarques de Tarragona i l’Ebre, Òscar Ologaray, ha qualificat “d’èxit” la recaptació i ha celebrat la resposta de la ciutadania i dels voluntaris. A la vegada, Ologaray ha fet una crida perquè l’organització no té prou voluntaris per classificar els productes recollits als magatzems de Tarragona i Reus durant la pròxima setmana.
El síndic personer de Mollet del Vallès fa 114 actuacions el 2024
Salvador Rovirosa Olivé, el síndic personer de Mollet, ha presentat l’informe de la seva activitat durant l’any 2024…