El Govern presentarà el PAM després de les eleccions del 10 de novembre

    El Govern de Reus ha acordat ajornar fins passades les Eleccions Generals del 10 de novembre tant la presentació pública del Pla d’Acció Municipal 2019-2023 com el procés participatiu vinculat de consulta a la ciutadania, que estava previst iniciar la setmana que ve. La decisió s’ha pres atenent a les limitacions que es deriven de la llei electoral en relació a la realització de campanyes institucionals.

    Les limitacions vinculades al període electoral no garanteixen una difusió del PAM adequada a la importància d’un document que té com a finalitat establir línies prioritàries, objectius i actuacions que el govern municipal desplegarà durant el mandat. I, en conseqüència, no garanteix tampoc un nivell adequat de participació de la ciutadana en el procés consultiu.

    Per aquest motiu tant la presentació pública del PAM com el procés participatiu consultiu es portaran a terme passat el 10 de novembre.

    Amb tot, el Govern està a punt de donar per tancat el document, una vegada la vicealcaldia —que impulsa el procés— i les regidories ja han finalitzat la feina interna per definir els objectius del full de ruta i les accions que s’han de fer per aconseguir-los.