El govern municipal i l’oposició s’uneixen en contra del tancament del Iot i el Tòful de Mar

    El plenari de l'Ajuntament ha realitzat una declaració institucional per demanar a la Generalitat la licitació d'aquests dos establiments

    Unanimitat entre el govern municipal i l’oposició a Tarragona per evitar el tancament del Iot i el Tòful de Mar. Els dos restaurants de la Platja Llarga hauran de tancar les seves portes el 30 de novembre en finalitzar la concessió del govern català. Davant aquesta situació i després que s’iniciés una campanya civil a través de les xarxes socials i grups de WhatsApp, aquest tema s’ha abordat al plenari de l’Ajuntament de Tarragona, on els 8 grups municipals han aprovat una declaració institucional per instar al govern de la Generalitat que “liciti com més aviat millor l’ús de l’edifici”, propietat de l’administració catalana.

    En la declaració institucional, signada per tots els grups municipals tarragonins, a més d’exigir la licitació, també es cataloga com “incomprensible” que el govern català hagi deixat “caducar” aquesta concessió sense que s’hagi publicat una de nova, com ha llegit l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros. El document també fa referència al “desinterès” de la Generalitat per la Ciutat de Repòs i Vacances, ja que el govern no ha tingut mai un projecte clar.