El govern engega una solució d’urgència per al manteniment dels jardins de l’Anella Mediterrània

  Xavier Puig, portaveu de govern: “Si la gran herència de Ballesteros era el llegat de l’Anella Mediterrània, ens sorprèn la total manca de previsió i de responsabilitat en la seva gestió"

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Pla general del parc de l'Anella Mediterrània, amb el Palau d'Esports al fons. Foto del 2 de maig del 2019

  El portaveu de govern, Xavi Puig, ha lamentat aquest matí una nova herència desgraciada de l’anterior equip de govern:“Els parcs i jardins de l’Anella Mediterrània no tenen prevista cap partida per al seu manteniment des de l’1 d’agost”.

  “Si la gran herència de Ballesteros era el llegat de l’Anella Mediterrània, ens sorprèn la total manca de previsió i de responsabilitat en la seva gestió”, ha assegurat Puig. I ha afegit: “trobem cínic que ara ens exigeixin apostar-hi fort, quan ens la deixen sense tenir organitzat el més mínim, com és garantir el bon estat dels seus parcs i jardins”. En aquest sentit, ha explicat: “Deixar la vegetació sense atenció, i més en aquests mesos d’estiu, suposariamalmetre la majoria d’espècies vegetals amb el consegüent sobrecost per recuperar-les i donant una imatge que la ciutat no mereix. No ho permetrem”.

  Per aquest motiu, el govern ha acordat amb l’empresa que fa el manteniment dels parcs de la ciutat una ampliació del contracte, que es formalitzarà properament, per tal que també es facin càrrec dels espais verds del recinte. Els acords del contracte ja contemplen la possibilitat d’ampliar les zones d’actuació.

  Puig ha assegurat que “som conscients que cal treure el màxim profit de l’Anella Mediterrània i estem treballant per abordar-ne la seva gestió de manera integral”.