El govern de Castellvell del Camp presenta les actuacions previstes fins a final de mandat

  L'alcalde, Josep Sabaté, fa balanç dels dos primers anys de govern i anuncia nous projectes com l';obertura del refugi, la compra del celler o la baixada del rebut de l'aigua

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’equip de govern de Castellvell del Camp (ERC-Ara Castellvell) va convocar aquest
  dimarts al Casal d’Entitats un acte obert a tots els veïns i veïnes on va fer balanç dels dos primers anys de govern municipal i on va exposar les actuacions i projectes més destacats per a la resta del mandat.

  L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Manel Sabaté, acompanyat dels regidors i regidores de l’equip de govern, va fer un repàs de la feina feta fins ara. Entre les actuacions, va destacar: la retirada de les contribucions que els veïns havien de pagar per les obres del centre del casc urbà; la implantació de la fibra òptica; la renovació de les tanques de l’avinguda Lluís Companys i de la urbanització La Flor del Camp; la millora del servei de recollida d’escombraries o les campanyes de neteja realitzades; la creació d’un lloc de treball a la brigada i d’una altra plaça per a la biblioteca; la localització del refugi de la Guerra Civil; la inclusió de la biblioteca a la xarxa de lectura pública de Catalunya; el Castellvell MusicFest i altres activitats culturals i solidàries organitzades amb les entitats en en temps de covid.

  Actuacions i projectes previstos

  El govern de Castellvell també va anunciar algunes de les actuacions previstes per a la resta del mandat. Entre aquestes, hi ha el paquet de 621.000 euros de romanent que es destinarà a inversions com la millora de la Font Vella, la remodelació de la Font nova, les càmeres de vigilància, l’adquisició d’un terreny per al futur auditori-teatre o el condicionament que possibilitarà l’obertura i accés al refugi antiateri del carrer Sant Jaume, entre altres.

  L’alcalde també va explicar que s’està en negociacions amb l’Arquebisbat de Tarragona per a la cessió d’un terreny que l’Ajuntament vol destinar a fer habitatges socials.

  Sabaté també va confirmar l’acceptació de la proposta de la Cooperativa de Castellvell de vendre el Celler del vi perquè passi a ser de propietat municipal.