El documental “26 d’abril, Play Again” es projecta a l’Arboç el proper divendres 29 de març

    Comptarà amb la presència del protagonista que en acabar respondrà les preguntes dels assistents

    Raúl Sánchez jugava de davanter al club de futbol del Lloreda i competia a la Lliga de l’Associació de veterans Vallès – Maresme. El 26 d’abril del 2014, durant el transcurs d’un partit, un jugador de l’equip contrari li va donar un cop de peu a l’esquena que el va deixar tetraplègic.

    Just quatre anys després, el 26 d’abril del 2018, es va estrenar el documental dirigit pel seu amic Guillermo Cruz, realitzador i productor de cine. A “26 d’abril, Play Again”, en Raúl explica en primera persona com viu el seu dia a dia després d’aquesta agressió i com va de conferència en conferència explicant el seu cas per evitar que es torni a repetir. Una manera de narrar que fa que el missatge que vol transmetre arribi molt més als espectadors i ajudi a crear consciència i sobretot a reivindicar un esport lliure de violència. A la vegada, el film també vol posar de valor l’esforç i la superació davant d’una situació tan extrema.

    El proper divendres 29 de març, a les sis de la tarda a la Biblioteca Municipal de l’Arboç podrem veure aquest documental. Abans, durant el matí es faran dues sessions pels alumnes de l’institut. Animem a tothom, especialment esportistes i també pares i mares a assistir-hi.