El diari La Ciutat de Salou reforça el seu contingut digital

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El diari La Ciutat de Salou està reforçant el seu contingut digital durant aquests últimes dies, per tal d’informar a tota la població sobre les últimes novetats del municipi i del Covid-19.

Mentre duri l’estat d’alarma en el que ens trobem, el quinzenal La Ciutat de Salou, no sortirà en paper al carrer, però els seus lector no s’han de preocupar, perquè poden seguir informats a través de qualsevol de les següents opcions:

  • Web www.laciutat.cat: a través de la pàgina web de LA CIUTAT, els salouencs i salouenques poden estar informats de totes les notícies del seu territori, i a més a més, poden descobrir què passar a la resta de ciutats de Catalunya.
  • Pàgina de Facebook La Ciutat de Salou: els nostres lectors poden fer-se seguidors de la pàgina de Facebook del nostre diari, des d’on podran accedir a totes les notícies que es vagin publicant.
  • Perfil d’Instagram @laciutat_salou: els nostres lectors poden seguir el nostre perfil d’Instagram, on s’hi aniran publicant totes aquelles notícies del territori.
  • App LA CIUTAT: El nostre diari ha presentat recentment la nostra nova aplicació mòbil, disponible per Android i iOS. Un cop els lectors s’hagin descarregat l’aplicació, podran seleccionar de quin territori en volen rebre les notícies. En aquest cas, s’hauria de seleccionar Salou.Els enllaços per descarregar-se l’App de LA CIUTAT són els següents:

    iOS: https://apps.apple.com/es/app/la-ciutat/id1468122087?l=ca
    Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.compsaonline.laciutatapp

  • Llistat de difusió de Whatsapp: Si els nostres lectors volen rebre les últimes novetats de Salou al seu Whatsapp, tan sols ha d’enviar-nos un missatge en aquest telèfon mòbil (637 686 696) i dir-nos que volen rebre les notícies de Salou.

Des de LA CIUTAT, esperem que tota aquesta situació millori ben aviat, i que puguem tornar a gaudir, tots plegats, dels més de 5.000 exemplars en paper de La Ciutat de Salou, que surten quinzenalment al carrer.