El dia 26 se celebrarà a Reus la I Cursa de l’Aigua

  El circuit natural del Parc del Roquís acollirà una prova popular on s’espera un miler de participants per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La I Cursa de l’Aigua, una prova popular i no competitiva que s’organitza per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua, tindrà lloc a Reus el proper diumenge 26 de març a les 11.30 hores. Les inscripcions són gratuïtes i tothom rebrà com a obsequi una samarreta tècnica. La cursa, de 4.700 metres de distància única, es desenvoluparà al circuit natural del Parc del Roquís, situat al Polígon Agro-Reus.

  La prova, promoguda conjuntament per la societat Comaigua -que es dedica a la gestió del cicle integral de l’aigua en diversos pobles del Baix Camp- i el Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC) per commemorar un dia tan assenyalat en tot el planeta, està dirigida a tots els amants de l’esport de qualsevol edat que vulguin gaudir corrent en un entorn natural i en un circuit de cros que anteriorment ha acollit campionats de d’Espanya i Catalunya. La distància serà única de 4.700 metres, repartits en una volta de 500 metres i tres voltes de 1400 metres a un circuit de terra envoltat de vegetació.

  Les inscripcions, que són totalment gratuïtes, poden realitzar-se ja a la web www.tretzesports.org i tots els participants que acabin rebran com a premi una samarreta tècnica commemorativa de l’efemèride.

  La I Cursa de l’Aigua, en la qual també hi col•labora Reus Esport i Lleure (RELLSA), s’iniciarà a les 11.30 hores, sent un dels actes englobats dins la cerimònia de cloenda de la 35a. Olimpíada Escolar de Reus que actualment s’està celebrant.