El Departament de Joventut de la Paeria de Lleida organitza una visita al Saló del Manga

    L’activitat s’engloba dins el projecte “Iniciatives Juvenils” que permet als grups proposar activitats de lleure al Departament i liderar-les

    Un grup de joves i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida han organitzat un autocar per visitar aquest dissabte el Saló del Manga, un esdeveniment sobre còmic manga, anime i cultura japonesa, organitzat per Ficomic i que se celebra anualment a Barcelona des de fa 23 anys.

    L’autocar ha sortit aquest dissabte de bon matí de Lleida amb 55 joves, d’entre 16 i 30 anys, que tenen en comú l’afició per aquesta manifestació cultural, amb el propòsit de gaudir de les novetats que es trobaran al certamen firal.

    Aquesta activitat s’engloba dins el projecte “Iniciatives Juvenils”, que permet a grups de joves proposar activitats de lleure al Departament de Joventut de la Paeria i liderar-les. Les activitats s’anuncien a l’Agenda Jove i hi poden participar altres joves de la ciutat amb les mateixes inquietuds i gustos. La Paeria dóna suport econòmic, logístic i professional perquè els joves puguin tirar endavant els seus projectes.