El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visita Lleida

    Ha estat rebut per l’alcalde, Miquel Pueyo, a la Paeria, on ha firmat al llibre d’honor, i junts han visitat les escoles de Pinyana, Balàfia i Magraners

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El conseller d’Educació, Josep Bargalló, en visita oficial a Lleida, ha estat rebut aquest matí al Palau de la Paeria per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i la resta de membres de la corporació que han assistit a la trobada. Bargalló, que ha estat acompanyat pel delegat del Govern, Ramon Farré, i pel director dels serveis territorials d’Educació, Carles Vega, ha pogut conèixer el Saló de Plens i signar al Llibre d’Honor. L’acte ha comptat també amb la presència dels regidors Sandra Castro, Ignasi Amor, Marta Gispert i Jackson Quiñonez.

    A continuació, l’alcalde i el conseller han visitat les escoles de Pinyana, Balàfia i Magraners, on han pogut conèixer el dia a dia d’aquests centres, saludar alguns dels alumnes i han mantingut reunions de treball amb representants dels seus equips directius.

    L’alcalde ha volgut destacar la tasca conjunta que estan duent a terme les escoles de Balàfia i de Pinyana. “Fa temps que estan treballant en un procés de convergència, d’ideari d’escola, de projecte educatiu i també en l’aspecte personal de les relacions entre els claustres. I això ens permet ser optimistes pel que fa a la possibilitat que aquesta convergència d’ideari i de pla educatiu pugui arribar a ser alguna cosa més. Això per la ciutat és molt important i estic convençut que en un curt termini, mitjà com a molt, tindrem notícies molt positives”, ha assegurat Pueyo.