El Consell Comarcal inicia la contractació de 24 persones en situació de desocupació

  El termini de presentació de les sol.licituds serà del dilluns 25 de novembre fins el dimecres 27 i del dilluns 2 de desembre fins el dimecres 4, segons la plaça a la que s’opti

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge del Consell Comarcal del Baix Penedès. (Cedida)

  El Consell Comarcal del Baix Penedès iniciarà el proper 16 de desembre el programa Enfeina’t a la comarca. Aquest programa permetrà contractar un total de 24 persones que actualment es troben a l’atur.

  Poden ser destinatàries d’aquesta oferta laboral les persones en situació de desocupació de llarga durada, és a dir, qualsevol persona que hagi estat inscrita a l’Oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

  El període per a presentar les sol·licituds per als interessats serà de dilluns vinent dia 25 fins dimecres 27 de novembre, de 9.00 a 14.00 hores al Consell Comarcal del Baix Penedès, per a 16 ofertes (12 peons i 2 auxiliars administratius/ves). Aquestes ofertes de treball estaran distribuïdes als 14 municipis de la comarca.

  Per a la resta de places (1 monitor de lleure per a gent gran i 7 places d’auxiliar administratiu/va) el període per presentar sol·licituds serà de dilluns 2 fins dimecres 4 de desembre, de 9.00 a 14.00 hores al Consell Comarcal del Baix Penedès. En aquest cas el lloc de treball pel monitor serà Masllorenç, i les places d’auxiliar administratiu seran al Consell Comarcal del Baix Penedès.

  Les persones interessades han de presentar al Consell Comarcal la sol·licitud degudament emplenada i els següents documents: document d’identitat, currículum vitae, certificat de vida laboral recent.

  Aquest programa es realitza amb la col·laboració dels 14 ajuntaments de la comarca, i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).