El Consell Comarcal i el Circ Raluy volen crear ‘packs’ turístics familiars

  La iniciativa compta amb la col·laboració del Penedès Marítim i el Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès.

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de la trobada de l'àrea de turisme del Consell Comarcal amb la directora comercial del Circ Raluy Legacy. Foto: Cedida

  L’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès s’ha reunit amb la directora comercial del Circ Raluy Legacy, per tal d’iniciar una col·laboració que ofereixi una acció atractiva a la comarca, tant per a públic familiar resident al Baix Penedès com a possibles nous visitants.

  Es tracta d’oferir caps de setmana temàtics al Vendrell, Calafell i Cunit, que es farien a la primavera i a la tardor, que acostumen a ser temporades més fluixes a nivell turístic.

  Tal i com apunta la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ‘el nostre gran objectiu és que el Baix Penedès es dinamitzi en diferents àmbits, i el turístic és fonamental per captar nous públics i nous prescriptors que ens puguin recomanar ‘. Per això, ‘el públic familiar és important captar-lo en altres èpoques de l’any i aconseguir desestacionalitzar el turisme comarcal‘, afirma el conseller de Turisme del Baix Penedès, Jaume Casañas. ‘Creixem que aquesta pot ser una activitat molt ben rebuda, i confiem que es pugui tirar endavant en els propers mesos‘.

  Des dels municipis també es valora molt positivament iniciatives d’aquest tipus. La regidora de Turisme de Calafell, Maite González, també defensa que ‘treballar de forma conjunta ajuda el territori, i el suport entre nosaltres és primordial per poder créixer‘.

  La iniciativa compta amb la col·laboració del Penedès Marítim i el Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès.