El Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà 11 persones en atur

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà un total d’onze persones en situació d’atur amb l’objectiu de facilitar-los la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència. Aquesta iniciativa forma part del programa d’ocupació Enfeina’t que l’administració comarcal iniciarà aquest mes de gener gràcies a una subvenció de 332.545 euros concedida pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

  Els contractes laborals tindran una durada de 12 mesos i les persones participants disposaran d’una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial per assolir una posterior millor reinserció laboral.
  El programa Enfeina’t s’adreça a persones aturades de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

  En concret, el Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà tres administratius, un auxiliar administratiu, tres peons de brigada, un tècnic de turisme, dos orientadors laborals i un prospector d’empresa.

  El procés de preselecció dels candidats a cobrir aquests llocs de treball es realitzarà a través de l’Oficina de Treball de la Generalitat a Tortosa.