El Comú assoleix l’objectiu dels 1.500 avals fixat per presentar-se a les eleccions

    El Comú de Lleida ha assolit aquest cap de setmana l’objectiu de recollir 1.500 avals en la campanya #AvaloElComú, iniciada el passat 16 de març. La recollida d’avals, que mantindrem oberta per a tothom qui vulgui sumar-s’hi fins al mes de maig, ha estat una ocasió perfecta per consultar als veïns i veïnes si consideren útil i necessària la presència del Comú a la Paeria.

    Aquest ha estat el quart cap de setmana en què voluntàries i voluntaris han sortit amb taules al carrer demanant l’aval als ciutadans i ciutadanes de Lleida abans de les eleccions municipals. Des del Comú de Lleida considerem molt positiva la resposta ciutadana de suport al projecte i confirmem, així, la voluntat de la gent del municipi en renovar i ratificar la confiança en la candidatura per al nou procés electoral de les municipals 2019.

    Malgrat la candidatura es presentarà com a partit a les eleccions municipals, el Comú de Lleida ha adoptat el procediment d’aval ciutadà propi de les agrupacions d’electors, demanant almenys 1.500 avals per poder inscriure la candidatura, entenent el procés de recollida d’avals com una forma de donar suport a la pluralitat, un element fonamental de la democràcia. El Comú de Lleida es presentarà en confluència amb Catalunya en Comú i Podem.

    Roda de premsa dimarts 9 per fer pública una denúncia fruit d’un any de treball

    El Comú de Lleida us convoca aquest dimarts 9 d’abril a les 11h a la 3a planta de la Paeria, on farem pública una denúncia en la qual portem més d’un any treballant de forma conjunta amb diferents organitzacions.