El comerç de proximitat de costa de la província es fa fort a Salou per reivindicar un paquet d’ajudes compensatòries

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha recordat que “no està justificada aquesta restricció, que està fent molt de mal al comerç de costa, i per això continuarem demanant el paquet d’ajudes per compensar la baixada de l’activitat econòmica dels comerços”. Així mateix, “sol·licitarem el cessament total, absolut i immediat de qualsevol tipus de restricció a les activitats comercials i empresarials, tan dels municipis de costa com de l’interior”.

El president de PIMEComerç, Florenci Nieto, ha explicat que “estem demanant ajudes per compensar aquest 40% de pèrdues, del total de la facturació de l’any 2019, que hi ha hagut al comerç de proximitat de tot el territori i, especialment, en els municipis turístics”. Així mateix, ha afirmat que “presentarem un contenciós a la Generalitat, en contra de les mesures restrictives que tan de mal estan fent, diàriament, al nostre comerç de proximitat”. Nieto ha parlat en representació de tot el comerç, restauració i oci nocturn de tot Tarragona i de tota la província.

Per la seva banda, tant el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, Hèctor Maiquez; com el regidor Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Òliver Klein; com la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vila-seca, Manuela Moya, han afirmat que els ajuntaments estan al costat del teixit empresarial i comercial per donar suport a unes reivindicacions que es consideren justes.