El CNL de Reus i el Mas Carandell col·laboren per difondre els seus serveis a la ciutadania

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) i el Mas Carandell han arribat a un acord de col·laboració per difondre els seus serveis a l’alumnat respectiu.

  D’una banda, el CNL visita els dies 28 i 29 de maig els cursos que es duen a terme a l’IMFE per informar les persones usuàries de l’oferta de cursos de català per a adults, els certificats oficials de llengua, el Voluntariat per la llengua o el servei d’assessorament lingüístic, i atendrà consultes sobre aquestes qüestions.

  D’altra banda, el 7 de juny a les 9.30 h Mas Carandell farà al CNL una sessió informativa adreçada als seus usuaris que vulguin trobar feina. Aquesta sessió d’orientació laboral anirà a càrrec de Maria Aragonès, responsable del Servei d’orientació acadèmica i professional de Mas Carandell, que donarà a conèixer els serveis i recursos ocupacionals municipals.

  Les persones que estiguin interessades a assistir-hi ha de reservar-hi plaça a reus@cpnl.cat o al tel. 977 12 88 61.

  Finalment, i de cara a la tardor, el CNL i la Casa d’Oficis de creació i producció audiovisual i videojocs de Mas Carandell treballaran plegats per elaborar unes peces audiovisuals que serviran per sensibilitzar la població catalanoparlant a fi que usin la llengua catalana amb les persones que l’estan aprenent.