El Club de Golf Costa Daurada i el Tennis Tarragona, a punt pels Jocs

  L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 (COJM), Josep Fèlix Ballesteros, ha visitat aquest migdia les instal·lacions i reformes

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 (COJM), Josep Fèlix Ballesteros, ha visitat aquest migdia les instal·lacions i reformes del Club de Golf Costa Daurada amb motiu dels Jocs Mediterranis. L’alcalde ha agraït “l’esforç econòmic del club, que ha fet una inversió a càrrec només del club per posar a disposició de la ciutat els camps de golf pels Jocs”.

  Per la seva part, el president del Club de Golf Costa Daurada, Jaume Miquel Voltes, ha explicat que “han fet les obres en temps rècord perquè era important fer aquesta aportació a la ciutat”. Voltes ha afegit que el club ha fet millores com canviar 4 forats en una altra zona, així com una zona poliesportiva i un circuit de running i per bicicletes. També recuperarem Mas Sordé perquè es converteixi en un hotel de 4 estrelles”. I ha afegit: “Es tracta d’oferir un ressort esportiu perquè Tarragona entri al circuit de turisme esportiu de qualitat”.

  A continuació, Ballesteros ha visitat les instal·lacions del Club Tennis Tarragona. Unes obres de millora que ja estan a punt i que el president del Comitè Organitzador dels Jocs i alcalde ha destacat. “Agraeixo la implicació del club en els Jocs amb unes instal·lacions que, fins i tot, va lloar el comitè organitzador”.

  Per la seva part, el president del Club Tennis Tarragona, Pere Lluís Bergadà, ha explicat que “és orgull com a club contribuir a aquesta competició”. Ballesteros ha conclòs que “des de l’Ajuntament i el Comitè Organitzador estem molt satisfets amb la resposta dels clubs de la ciutat”.