El Circ Històric Raluy farà una gira de dos mesos per la Costa Daurada

    Està pensat per agradar a tota la família i inclou números de primer nivell mundial que s’han vist o es veuran en prestigiosos circs i festivals europeus

    El Circ Històric Raluy iniciarà el 6 de juliol una gira de dos mesos per la Costa Daurada per presentar Fortius, el nou i exitós espectacle de la companyia que inclou 12 números de circ presentats per 20 artistes de 5 països. La gira arrenca a Coma-ruga (del 6 al 16 de juliol) i continuarà posteriorment pels municipis de Torredembarra (del 20 de juliol al 15 d’agost al costat de l’estació de RENFE) i Cambrils (del 18 al 27 d’agost al Parc del Pinaret).

    L’espectacle, que es va veure a Saragossa el passat Nadal i a partir del desembre farà temporada a Barcelona, està pensat per agradar a tota la família i inclou números de primer nivell mundial que s’han vist o es veuran en prestigiosos circs i festivals europeus. Una de les grans estrelles de l’espectacle és l’artista Val de Fun (Valeriy Serebryakov), un pallasso rus que durant la gira per la Costa Daurada presentarà tres entrades còmiques. L’artista ha actuat en importants circs de Rússia i els Estats Units i als festivals internacionals de Circ de Montecarlo (2009) i de Pallassos de Cornellà. Memorial Charlie Rivel (2010).

    Els espectadors també podran veure el número d’icaris (acrobàcies) de les germanes Jillian i Kimberley Giribaldi Raluy abans que la parella viatgi a França per formar part del nou espectacle del prestigiós Cirque d’Hiver de París. Durant l’espectacle, presentat per Carlos Raluy, es podran veure molts altres números: equilibrisme i contorsió (Quincy Azzario), cintes aèries (Loretta i Daniel), L’home fort (Artur Robin), acrobàcies mà a mà (Zoltan & Gergley), pallassos (Globó i Fancis Raluy ‘Bilin’), malabars (William Giribaldi) i hula-hoops (Rosa Raluy)

    L’espectacle, que recupera el mític personatge de l’home fort, inclou també un renovat final que està sorprenent el públic per la seva emotivitat. El circ farà dues funcions tots els dissabtes i diumenges (18.00 i 20.30 hores) i una única funció els dimarts, dimecres, dijous i divendres (20.00 hores). El circ es va crear l’any 1983 a partir d’una idea original que el director de la companyia, Carlos Raluy, va tenir l’any 1976. La companyia segueix fidel al projecte inicial que ara té continuïtat amb el Circ Històric Raluy.