El cicle Diumenges al Teatre de Cambrils comença amb circ, música i rialles

La temporada arrenca el 23 de gener i inclou quatre espectacles familiars que s’oferiran al Teatre del Casal ParroquialLes entrades es poden comprar anticipadament a entradium.com per només 4 euros

temps lectura-Temps de lectura: 3 minuts

El cicle familiar Diumenges al Teatre de Cambrils obre una nova temporada amb quatre espectacles variats dins de les arts escèniques, que passejaran el públic pel món del circ, la màgia, els contes, la música, les històries i el bon humor.  

La programació arrencarà el 23 de gener de la mà de la companyia “El que ma queda de Teatre”, que presentarà l’obra sense text “Tempus”, protagonitzada per un vell rellotger que convida al públic a fer una visita al seu taller, un lloc ple de rellotges, però on curiosament sembla que s’hagi aturat el temps. És un personatge divertit però a la vegada tendre, pura poesia, i es mou al ritme del tic-tac dels rellotges i de la música interpretada pel seu pianista, que va marcant el tempus de l’espectacle. 

El cicle continuarà el dia 20 de febrer amb un espectacle de circ de La Bella Tour on dos pallassos de la vella escola intenten sobreviure al món modern. És la història de dos amics sense sentit del ridícul que tenen un objectiu: aconseguir la rialla del públic.  

El tercer espectacle programat és una obra de teatre per trencar estereotips i fer-se un tip de riure. “La princesa en texans” de la Companyia Sgratta arribarà a Cambrils el 20 de març per explicar-nos la llegenda d’una princesa molt especial, que amb l’ajuda d’una pila de personatges divertits, ens ensenyarà que l’important no és qui ets, sinó com ets. 

Finalment, el 24 d’abril, Teatre Nu tancarà la temporada amb “En Patufet (i els seus pares)”. Aquesta adaptació de la popular rondalla catalana connecta amb humor la història tradicional amb les obsessions d’avui. En la seva particular versió uns pares novells una entranyable parella a qui agradava cantar decideix tenir un fill amb alegria i il·lusió però un fet inesperat els omple de patiment: l’infant naixerà molt i molt petit. 

El cicle “Diumenges al teatre” està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de l’entitat local La Teca Teatre. Es tracta d’una activitat consolidada des de fa 21 anys i adreçada principalment als menuts de la casa però de la que realment en gaudeixen tant grans com petits. 

Aquest any més que mai, la regidoria de Cultura de Cambrils dona suport a la programació cultural i continua apostant per aquesta activitat, que apropa les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge, els valors i l’entreteniment a tots els públics.  

Tots els espectacles es portaran a terme a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial (plaça de Sant Pere, s/n). El preu de les entrades és de 4 euros i es poden comprar de manera anticipada a entradium.com 

DIUMENGES AL TEATRE  2022 

A les 17,30 h al Teatre del Casal Parroquial,  plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils 

23/01/2022 

El que ma queda de teatre presenta 

TEMPUS 

En KLaus, un vell rellotger,  us convida visitar el seu taller, un lloc ple de rellotges. Klaus no parla, però se les empesca per explicar grans històries. 

20/02/2022 

La Bella Tour presenta 

LA BELLA TOUR 

Dos pallassos de la vella escola intenten sobreviure al món modern. És la història de dos amics sense sentit del ridícul que tenen un objectiu: aconseguir la rialla del públic.  

20/03/2022 

La Companyia Sgratta  presenta 

LA PRINCESA EN TEXANS 

Aconseguirà la princesa Maribel fer fora el drac? Ho aconseguirà el cavaller? Coneixerem una princesa molt especial, que ens ensenyarà que l’important no és que ets, sinó com ets. 

24/04/2022 

Teatre Nu  presenta 

EN PATUFET (I ELS SEUS PARES) 

Hi  havia una vegada una parella a qui agradava molt cantar. Un dia van decidir ser pares, però va ocórrer un fet inesperat: l’infant naixeria molt i molt petit.