El Centre Tecnològic de Catalunya, Eurecat, presenta la seva activitat a l’Ajuntament de Lleida

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s’ha reunit avui amb la direcció d’Eurecat, el Centre Tecnològic de Catalunya, que és present al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida des del juny de 2018.

  Els tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Jaume Rutllant han assistit a la trobada en què, per part d’Eurecat, han participat el president, Xavier Torra, el director general, Xavier López, el gerent a Lleida, Gabriel Aranzadi, i el president del Maqcentre, Jordi Rull.

  La reunió ha tingut l’objectiu de presentar l’activitat d’aquest Centre Tecnològic a Lleida, que també forma part del projecte Inno4agro.

  Eurecat proveeix al sector industrial i empresarial amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per donar resposta a les necessitats d’innovació de les empreses i impulsar la seva competitivitat.

  A Catalunya, el Centre suma més de 650 professionals que generen un volum d’ingressos de 51 milions d’euros anuals i dona servei a més de 1.500 empreses en els àmbits industrial, digital i biotecnològic. Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Amposta, Tarragona i Vila-seca, Eurocat participa en més de 160 grans projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 81 patents i 7 spin-off.