El Cementari General de Reus rebrà la segona edició de “Concert per al record”

  El concert té lloc al bosquet de pins que hi ha al voltant del Centre d’Interpretació del cementiri

  Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, divisió de l’empresa municipal Reus Serveis Municipals SA, organitza aquest dijous, 1 de juny, al Cementiri General de Reus la segona edició del «Concert per al record». L’acte té com a objectiu posar en valor el ric patrimoni artístic i històric del cementiri, alhora que ret homenatge i record a les persones que hi reposen.

  La segona edició del «Concert per al Record» se celebrarà a partir de les 20:15h, en el marc de la Setmana Europea dels Cementiris, que impulsa l’Associació de Cementiris Significatius d’Europa. Aquesta iniciativa també s’organitza en altres cementiris de ciutats catalanes i d’arreu d’Europa.

  Presentat per Josep Baiges i Helena Tarragó, la interpretació musical anirà a càrrec de la Cobla Reus Jove, una formació que tot just celebra el seu 20è aniversari. L’acte dedicarà també un reconeixement a la figura del prestigiós metge reusenc, Dr. Alexandre Frías i Roig, en el marc de la commemoració de l’Any Frías.

  El concert té lloc al bosquet de pins que hi ha al voltant del Centre d’Interpretació del cementiri. L’aforament es limitat, sense numerar i el concert és gratuït. Les persones interessades podran sol·licitar entrada al número 977750422, de 9:00 a 13:00h, o per correu electrònic a l’adreça sfreus@sfreus.cat.

  Serveis Funeraris Reus i Baix Camp porta a terme des de fa anys activitats i projectes amb l’objectiu de divulgar el patrimoni històric, artístic i cultural del Cementiri General de Reus, un espai significatiu per la ciutat, i emotiu per als familiars i amics de les persones que hi reposen.

  L’any passat, el Cementiri General de Reus va acollir la primera edició del concert, durant la qual es van combinar peces musicals –a càrrec de la Banda Simfònica de Reus— amb la lectura de fragments literaris, amb la voluntat de recordar de manera absolutament respectuosa totes les persones enterrades en aquest recinte funerari.