El CEI de les Borges reprèn les formacions gratuïtes per a persones emprenedores de manera telemàtica

    L’Ajuntament de les Borges Blanques i GLOBALleida reprenen aquest divendres, 12 de juny, les formacions gratuïtes sobre gestió econòmica, comunicativa i comercial a les persones emprenedores que habitualment s’imparteixen al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de la capital garriguenca, amb una càpsula en línia destinada a millorar els coneixements de la gent que hi participi sobre com vendre productes o serveis per sortir-se’n de la situació actual.

    Aquest primer webinar d’entrenament reeixit porta per títol: “Els pilars fonamentals de la relació amb el client; confiança i fidelitat dels clients i els seus proveïdors (suport offline i online)”, tindrà una durada d’una hora i mitja, i estarà impartit per Jordi Mitjans, assessor amb àmplia experiència en processos de venda i formador en costos, gestió comercial, màrqueting i finances.

    Així, les persones que hi participin descobriran que, quan es tracta de valorar l’impacte que la Covid-19 pot tenir en les vendes, és fonamental preguntar-se: ¿És possible seguir venent els meus productes i / o serveis? Com puc seguir facturant? He de fer campanyes de màrqueting i promocions de vendes? T’has plantejat la venda online? M’he plantejat estar a les xarxes socials? Durant aquest curs des del consistori borgenc intentaran donar suport a totes aquelles persones que han tingut un gran impacte en el funcionament del seu negoci o empresa arran de la situació creada per la Covid-19.

    Una vegada es rebi la inscripció de cada participant, se li donaran instruccions de com accedir al curs i la plataforma, que és de fàcil utilització encara que no es tingui experiència prèvia en cursos online. En aquest sentit, els únics requisits tècnics per a l’alumnat són disposar d’una adreça de correu electrònic; d’un ordinador de sobretaula o portàtil amb sortida de so (altaveus, auriculars); connexió a internet; i webcam i micròfon per interactuar amb el professor.

    Finalment, des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha informat que la càpsula està oberta a qualsevol persona i/o empresa interessada, i que es pot realitzar la inscripció trucant al 973 142805 o a través del correu silviamansilla@lesborgesblanques.cat.